Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

2.kolo - 1.FC Šebetov vs FK Rudná 1:3 (0:1)

publikováno 21.04.2014 (aktualizováno 06.05.2014)

V Šebetově jsme loni sehráli poslední kolo 3.ligy, teď jsme si v úvodu aktuálního ročníku návštěvu na šebetovské prosívce zopakovali. Domácí tentokrát neměli svého rozhodčího, utkání tak odřídil náš sudí. První poločas nabídl divákům vyrovnanou hru, kterou pro nás pozitivně ovlivnila 5-tá minuta - Lukáš Zelený se dobře zoirentoval ve skrumáži a střelou z otočky poslal naše barvy do vedení. Stav 0:1 pak vydžel i po zbylých 30 minut do závěrečného hvizdu rámujícího první poločas. V ůvodu toho druhého nás domácí přehrávali a vyrovnání na sebe nedalo dlouho čekat. Během největšího náporu nastřelili šebetovští tyč i břevno, aby pak po nešťastném odkopu Tomáše Hlavenky, který trefil jednoho z domácích borců a poslal tak Šebetov do rychlého kontru, zaslouženě vyrovnali. Stav 1:1 však nevydžel příliš dlouho, Tomáš odčinil svoji chybu a po pěkném úniku po levé straně vyslal na branku Šebetova střelu, která sice zazvonila na tyč, odrazila se však přímo do dobíhajícího Lukáše Zeleného, který si tak s notnou dávkou štěstí připsal druhý gól. Pojistku pak přidal Lukáš Svoboda, který po centru hlavičkoval sice zády k brance, ovšem domácímu brankáři i tak nedal šanci - 1:3. Zbytek zápasu už jsme si pak v klidu pohlídali a dokráčeli k prvním letošním třem bodům. Šanci navýšit skóre měl ještě v samotném závěru Martin Kunc, který šel od půlky na domácího strážce svatyně zcela sám, místo branky však trefil pouze nohy padajícího brankaře.

Šebetov hrál s taktikou na jednoho vysoce vysunutého ůtočníka, kterého však celý zápas v klidu a s přehledem ubránil Libor Pandula. Bohužel nás trápi střelecká impotence, procento zazděných loženek nebezpečně narůstá. Zápas samotný pak byl vyrovnaný, tentokrát se šťastným koncem pro naše barvy.

Góly FK Rudná: L.Zelený 2, L.Svoboda

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - M.Ryšavý, L.Svoboda - L.Bárta, M.Kunc,L.Zelený, J.Žahour

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz