Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

3.kolo - FK Rudná vs FC Brumov 3:0 (2:0)

publikováno 06.05.2014

Za chladného počasí jsme po delším čase opět vyběhli na trávník našeho hřiště a hned proti dosavadnímu lídrovi soutěže, celku FC Brumov. Ten ještě loni hrál 2.ligu. Od úvodního hvizdu viděli diváci vyrovnaný a pohledný zápas, ve kterém se útočné rejdy přelévaly z jedné strany na druhou. První gól však přece jen nakonec slavily naše barvy, kdy hezkou akci po ose Radek Mikolín - Michal Ryšavý zakončil druhý jmenovaný a poslal Rudnou do vedení. Hosty obdržená branka nijak nepoznamenala, i nadále pokračovali v předváděné hře a dostali se do několika pěkných šancí. V naší bráně ale dnes stála zeď - Milda Pokorný, který postupem času přiváděl soupeře k šílenství. Základní pravidlo nedáš-dostaneš platilo i dnes, kdy po chvilkovém náporu hostů převzal míč na polovině hřiště Lukáš Bárta, narazil si ho s Michalem Ryšavým a na druhý pokus jej dostal do sítě - 2:0. Vedení jsme pak uhájili do konce poločasu. Ve druhém dějství nás postihla tradiční chvilková ztráta koncentrace, brumovští bušili do naší obrany, ovšem ani tři sólové nájezdy nestačili soupeři k překonání famózně chytajícího Milana. Hostům pak možná došly síly a rudenští převzali iniciativu. Domácí fanoušci viděli nápadité akce, z nichž ta nejhezčí přinesla třetí gól v brumovské svatyni - ťukec mezi Slávkem Pandulou a Tomášem Hlavenkou zakončil do prázdné branky svým druhým gólem v utkání Lukáš Bárta. Do konce zápasu pak ještě Rudná dvakrát rozezvonila brankovou konstrukci, Marťa Kunc přestřelil odkrytou branku a i hosté měli šance na zkorigování výsledku, gólově se však už neurodilo. Po nešťastném zápasu s Kuničkami tak slavíme první domácí tři body.

Diváci byli svědky zřejmě jednoho z nejhezčích zápasů, hraného na našem hřišti. Brumovští se předvedli jako nejférovější soupeř, který k nám kdy přijel - žádné stěžování, vše naprosto v pohodě. Kloubouk dolů, pánové! V našem dresu hráli velmi dobře všichni, nejvíce však zazářil Milda Pokorný, který zneutralizoval snad 7 vyložených šancí soupeře.

 

Góly FK Rudná: L.Bárta 2, M.Ryšavý

ŽK karty: T. Hlavenka

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - M.Ryšavý, R.Mikolín - L.Bárta, M.Kunc, S.Pandula

 

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery