Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

4.kolo - TJ Šerkovice vs FK Rudná 1:4 (1:3)

publikováno 13.05.2014

Podruhé za sebou jsme narazili na tým, který ještě loni působil ve druhé lize, tentokrát jsme nastoupili na prosívce v dalekých Šerkovicích. Sestava se dávala dohromady obtížně, k utkání nakonec odcestovalo pouze sedm hráčů. Šerkovičtí na nás vletěli, hned v první minutě pálil nebezpečně útočník domácích, Milan Pokorný však míč za svá záda nepustil. O chvíli později si Šerkovice vypracovali další šanci, kdy na naši branku postupovali 3 na 1, útok však zakončili prudkou střelou vedle. Poté přišly na řadu i naše šance. Nejprve sice Tomáš Hlavenka svůj sólový únik nezakončil, šance druhá však už gólovou radost přinesla. Po ose Slávek Pandula - Michal Ryšavý, se míč dostal k nabíhajícímu Liboru Pandulovi, který bombou ukončil svůj gólový půst a poslal naše barvy do vedení. To však netrvalo příliš dlouho, šerkovičtí po třech minutách využili zaváhání v naší obraně a srovnali na 1:1. Gólové hody ovšem pokračovaly i nadále, vedení na naši stranu obrátil Lukáš Bárta, který ranou do šibenice zužitkoval roh Michala Ryšavého. Vzápětí mohlo být naše vedení vyšší, Slávek Pandula obral na půlce váhajícího obránce, ovšem slibnou šanci ukončil před vápnem faul domácích. Trestem byla pouze žlutá karta, z následného přímého kopu se gólově neurodilo. To se povedlo až v následujících minutách, kdy domácí propadli v obraně a následný brejk do rozhozené obrany zakončil po souhře Bárta - Ryšavý Slávek Pandula střelou do horního růžku branky - 1:3. Do konce poločasu jsme divákům nabídli další šance, ovšem Martin Kunc ani Michal Ryšavý skóre nenavýšili. Úvod druhého poločasu patřil Rudné, Lukáš Bárta postupoval hned po pár vteřinách sám na brankáře, ten však jeho nájezd zneutralizoval. V 45. minutě pak rudenští odskočili soupeři na rozdíl tří branek, kdy Slávek Pandula kličkou vykoupal domácího brankáře a míš poslal do odkryté branky. Téměř v zápetí mohl Slávek zkompletovat hattrick, jeho střelu však zastavila tyč. Domácí pak ještě párkrát zahrozili ze závaru, ovšem střelecky se už neprosadili. Oběma mužstvům pomalu docházeli síly, často docházelo k přečíslením na obou stranách, celkové skóre se však už nezměnilo.

Pro náš tým zasloužené tři body, statečný a bojovný výkon všech hráčů slavil i tentokrát úspěch. Z obou dosavadních venkovních zápasů tak vezeme plný počet bodů.

Góly FK Rudná: S.Pandula 2, L.Pandula, L.Bárta

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - M.Ryšavý - L.Bárta, M.Kunc, S.Pandula

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz