Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

6.kolo - FK Rudná vs SOKOL Lhota Rapotina 8:2 (3:2)

publikováno 24.05.2014 (aktualizováno 13.06.2014)

Hosté před zápasem okupovali druhou příčku ligové tabulky, obhajovat vydobyté pozice však dorazilo pouze sedm hráčů z Rapotiny. Do utkání vstoupila aktivněji Rudná a hned ve čtvrté minutě šla do vedení - přihrávku Martina Kunce dostal do sítě lehounkým šťouchnutím míče pod nohy brankáře Lukáš Zelený. Aby toho pro rapotinské na uvítanou nebylo málo, druhý gól přišel vzápětí. Tomáš Hlavenka si naběhl na milimetrový pas, který mu přes celou délku hřiště naservíroval Libor Pandula a prudkou hlavičkou upravil stav zápasu na 2:0. Úvod z říše snů nás trochu uspal, přistoupili jsme na úsporný styl rapotinských a díky pěšímu fotbalu na chvilku vyklidili střed hřiště. Lhota toho využila ke vstřelení gólu - po rohu se k odraženému míči dostal obránce hostů, Tomáš Hlavenka před ním nešťastně ustupoval a otevřel mu tak dálnici k naší bráně. Na vypálenou dělovku neměl Milan Pokorný šanci reagovat. Snížení nás srazilo z koně a bylo ještě hůř. Náš brankář si vybral slabší chvilku a propustil za svá záda lehkou střelu jednoho z hostujících hráčů. Hosté z minima vytěžili maximum. Rudná se ale konečně probrala a na branku rapotinských se valil jeden útok za druhým. Brankář Lhoty byl ovšem jak magnet, který k sobě přitahoval všechny míče. Ve velkých šancích neuspěli Lukáš Bárta, Martin Kunc, Michal Ryšavý ani Lukáš Svoboda. Zakletou bránu hostů tak odčaroval až chvíli před koncem poločasu agilní Radek Mikolín, který svým projektilem nedal brankáři žádnou šanci. Poločas tak vyzněl lépe pro rudenské borce v poměru 3:2. Poločas druhý začala lépe Rudná a hned v úvodních minutách se dočkala druhého gólu - Michal Ryšavý našel  přihrávkou Lukáše Bártu, ten svou střelu bez přípravy schoval pod nohy bránících hráčů a poslal ji do protipohybu gólmana. O chvíli později rudenští předvedli navlas stejnou akci, jen změnili obsazení - nahrávajícím byl Radek Mikolín, střelcem Martin Kunc. Stav 5:2 pak v zápise o utkání figuroval dlouhý čas. Hostům sice došly síly a ještě více se stáhli do obrany, Rudná však své kombinace nedokázala přetavit v další gólový zápis. Diváci si tak museli počkat až do samotného konce utkání, kdy se v posledních pěti minutách měnilo skóre ještě třikrát. Nejprve se znovu po přihrávce Radka Mikolína trefil podruhé v utkání Martin Kunc, když míč uklízel do odkryté brány. Vzápětí se po hezké kombinaci trefil rovněž podruhé v zápase Tomáš Hlavenka a aby toho nebylo málo, poslední akci zápasu dokončil rovněž svým druhým gólem Lukáš Bárta. Rudná předvedla další ze svých lepších výkonů a zaslouženě dokráčela pro tři body. Hru rapotinských významně ovlivnil malý počet hráčů, osamocený útočník však zejména v prvním poločase hodně zlobil. Fantastický výkon předvedl i přes osm obdržených gólů brankář Lhoty.

Hostům bychom na tomto místě chtěli poděkovat za ochotu při posunutí termínu výkopu zápasu, který se tak odehrál kvůli semifinále hokejového šampionátu o hodinu dříve.

 

Góly FK Rudná: T.Hlavenka 2, M.Kunc 2, L.Bárta 2, L.Zelený, R.Mikolín

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - M.Ryšavý, R.Mikolín - L.Bárta, L.Svoboda, M.Kunc, L.Zelený

Fotogalerii ze zápasu najdete zde.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery