Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

7.kolo - FC Dolní Lhota vs FK Rudná 0:0

publikováno 03.06.2014

Dolní Lhota je nás častý soupeř a zápasy s ní bývají vyrovnané a chudé na branky. Jedinou vyjímkou byla naše kanonáda na lhotské prosívce v minulé sézoně. Tento zápas byl tak malým návratem k tradicím. V mírně pozměněné sestavě se rudenští pustili ihned po úvodním hvizdu do útočení, Michal Ryšavý však dvakrát pálil těsně mimo tyče. Domácí se zahřívali postupně, hned první šance však stála za to - Milan Pokorný musel vytáhnout jeden ze svých skvělých zákroků. Míč měli na svých kopačkách častěji rudenští, velkou šanci na vstřelení gólu měl po hezké samostatné akci Lukáš Svoboda, tváří v tvář brankáři ale neproměnil, gólman jeho střelu vyrazil. Následně pak neuspěl s dorážkou ani Roman Henčl, jehož dělovka opět skončila mimo brankovou konstrukci. Dolní Lhota bránila a vyrážela do nebezpečných protiútoků. Při jednom takovém musel vytáhnout další výborný zákrok náš gólman a udržel čisté konto. Těsně před koncem poločasu předvedla Rudná hezkou kombinační akci na jeden dotek po ose Ryšavý-Ludvík Kubečka-Henčl, posledně jmenovaný ale zakončil opět těsně vedle. První poločas pak definitivně ukončila bomba Romana Henčla a robinzonáda domácího brankaře. V úvodu druhého dějství se prosazovala dvojice Kubečka-Ryšavý, zakončení se opět mimo tři tyče nevešlo. Domácí pak vyrazili do rychlého brejku, 2 hráči se ocitli sami před Milanem Pokorným, ten však jejich pokus vyrazil. Rudná na dolnohotské vyvíjela místy drtivý tlak, domácí obranná hráz však chybovala minimálně. V obrovské šanci se ocitl Martin Kunc, který sám před brankou ještě nahrával nabíhajícímu Tomáši Hlavenkovi, jehož střela o milimetry minula domácí svatyni. Domácí se pak na chvilku usídlili na naší obranné polovině a měli dvě obrovské šance. Nejprve Milan Pokorný vyrazil nebezpečnou tvrdou střelu, poté skvěle vychytal osamoceného útočníka Lhoty. Rudenští se snažili v posledních minutách utkání rozhodnout a útočili ve všech hráčích. Obrovská šance se naskytla po kombinaci Hlavenka-Bárta-Ryšavý a následném závaru ve vápně domácích - míč už byl na brankové čáře, odkud jej ale obránce odkopl do bezpečí. Vzápětí jsme se dostali do naší největší příležitosti, Lukáš Svoboda ovšem zblízka minul. Z protiútoku se nakonec mohli v posledních vteřinách radovat domácí, kdy dva domácí hráči postupovali na našeho brankáře, naštěstí si špatně přihráli a míč skončil v autu.

Rudná svého soupeře jasně přestřílela, ovšem drtivá většina střel skončila mimo tři tyče. Dolní Lhota sice měla méně šancí na vstřelení branky, o to více však nebezpečnější. Spravedlivá remíza.


ŽK karty: M.Kunc

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - M.Ryšavý, L.Svoboda - L.Bárta, M.Kunc, R.Henčl, L.Kubečka

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery