Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

9.kolo - SOKOL Šebrov vs FK Rudná 1:3 (0:1)

publikováno 17.06.2014

Šebrovské hřiště máme v paměti od roku 2010, kdy jsme zde zahájili svoje působení v divizi. Za čtyři roky se toho pramálo změnilo, hřiště pořád patří svou velikostí k těm nejmenším, na kterých máme možnost hrát. Tomu taky odpovídal samotný průběh zápasu. Od počátku se hrál opatrný fotbal, domácí se pečlivě věnovali defenzívě a na své obranné polovině nenechávali ani milimetr volného prostoru. Kombinačně se prosadit nešlo, proto se spoléhalo na náhodu a nakopávané balóny. Z jednoho takového se v domácím vápně vytvořil závar, šebrovský obránce se snažil odkopnout míč do bezpečí, počínal si ale tak nešťastně, že si s ním nastřelil ruku. Domácí rozhodčí nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K němu se nikdo z borců v rudenských dresech nehrnul, odpovědnost na sebe vzal nakonec Lukáš Bárta. Tvrdou ranou k tyči pak nedal brankáři šanci a poslal nás do jednobrankového vedení. Styl hry se ani po vstřeleném gólu příliš nezměnil, stále se hrálo bez větších šancí. Jedna se tak urodila až v závěru poločasu, kdy Lukáš Bárta zbytečně fauloval a daroval domácím přímý kop. Následná tvrdá střela pak skončila na tyči naší branky. Úvod druhého dějství byl kopií prvního - defenzíva a nakopávané míče. To se však změnilo po 15. minutách, kdy si Lukáš Bárta nejprve povodil dva šebrovské, aby si před třetím balón ukopl. Domácí obránce však ve snaze odpálit míč do bezpečí trefil Lukášova kolena, od kterých balón zamířil za záda bezmocného brankáře - 0:2. Nepříznívý vývoj pak vybičoval šebrovské hráče k ofenzivní aktivitě, do našeho vápna létal jeden centr za druhým a obrana v čele s brankářem Milanem Pokorným měla plné ruce práce zastavit nápor domácích. V této fázi zápasu byla naše hra rozháraná a plná nepřesností a tak přišel zasloužený trest. 12 minut před koncem udělal jeden ze šebrovských kličku na půlce, opřel se do míče, který se našemu brankáři na chvilku schoval, aby pak vyplaval z klubka těl před ním a od tyče skončil v síti. Šebrov, povzbuzen úspěchem, upnul všechny síly k vyrovnání. Vytvořil si i jednu 100% šanci - 3.minuty před koncem pálil po rohu osamocený hráč z vápna, branku však netrefil. Milan Pokorný pak neváhal s rozehrou, našel na půlce volného Radka Mikolína, který po kličce osamocenému obránci předložil míč nabíhajícímu Michalu Ryšavému a ten jej podél bezmocného brankaře uklidil do sítě. Tato rychlá akce tak rozhodla o našem vítězství.

Důležitá a spíše šťastná výhra na hřišti dobře fyzicky vybaveného soupeře. Zápas byl skvěle odřízen výborným domácím rozhodčím.

Góly FK Rudná: L.Bárta 2, M.Ryšavý

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula, L.Svoboda - M.Ryšavý, R.Mikolín - L.Bárta, M.Kunc, S.Pandula, L.Zelený

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery