Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

12.kolo - FC BRUTAL Kuničky vs FK Rudná 3:4 (0:2)

publikováno 16.08.2014

K utkání jsme odjížděli s obavami, protože poskládat sestavu je pro nás i po letní přestávce přetrvávající problém. Nakonec jsme na soupeřovo hřiště dorazili aspoň s jedním hráčem na střídání. Domácí na tom nebyli o moc lépe a tak ke hře připravili plácek s nejmenšími možnými rozměry. Nastoupili jsme v rozestavení 2-2-1, kdy úlohu hrotového hráče svědomitě plnil Martin Kunc. Po vzájemném oťukávání se náš útočník rozhodl zapsat mezi střelce - na půlce si zpracoval míč nabídnutý naším gólmanem, posunul si jej na svoji slabší pravou nohu a poslal jej přímo do šibenice. Hráli jsme zodpovědně a dočkali jsme se i druhé branky. Martin Kunc si vyměnil míč s Lukášem Bártou a levačkou jej z těžkého úhlu znovu poslal do prostoru vymezeného třemi tyčemi. Domácí nás pak zatlačili, ale kromě jednoho závaru vyloženou příležitost neměli. Poločas tak skončil naším vedením 2:0. Úvod druhé půle začali aktivněji Kuničky, nám ale stačila jedna povedená akce a odskočili jsme na rozdíl tří gólů. Po přihrávce Honzy Zeleného se trefil umístěnou střelou k tyči Lukáš Bárta. Domácí Brutal se do zápasu vrátil o chvíli později a to dosti kuriózním způsobem - výhoz domácího brankaře propadl až za záda Milana Pokorného. A bylo hůř. Kuničky využili situace a všechny výhozy a auty směřovali na naši bránu. Jeden takový aut pak prolétl hradbou těl až před našeho brankaře, který jej na poslední chvili reflexivně vyrazil aspoň před sebe. Tam už však číhal útočník domácích a uklidil míč do sítě. Domácí, polití živou vodou po rychlém snížení, vrhli všechny síly do útoku, ovšem zapomněli na zadní vrátka - Lukáš Bárta se zmocnil míče a dělovkou změnil výši skóre na 4:2. Divoká desetiminutovka ale ještě nebyla u konce. Po autu Brutalu se dostal kulatý nesmysl až do naší brány, ovšem bez zjevného doteku jakéholiv hráče. Rozhodčí si však byl dotekem jistý a branku uznal. Sporný gól nás však nakonec nemrzel, s vypětím všech sil jsme jednobrankové vedení úhájili.

Bylo to jedno z nejošklivějším utkání, které jsme dosud odehráli. Většinu času to byla přehazovaná mezi brankaři. Přesto účel světil prostředky a Rudná z nervózního a bolavého utkání vyválčila další tři body.

Góly FK Rudná: M.Kunc 2, L.Bárta 2

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - L.Bárta, J.Zelený - M.Kunc, J.Žahour

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz