Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

13.kolo - FK Rudná vs FC Šebetov 3:2 (1:1)

publikováno 20.08.2014 (aktualizováno 23.08.2014)

Utkání jsme předehrávali z důvodu žádosti šebetovských, jako datum a čas výkopu byly určeny středa a odpolední šestá hodina. Do Rudné dorazilo to nejlepší, co má místní FK na soupisce, hosté přijeli rovněž v hojném počtu. Začalo se poměrně v ostrém tempu, šebetovští od počátku drželi míč častěji na svých kopačkách, postupně se však rudenský stroj pomalu rozehřál a začal přebírat iniciativu. Vážněji jsme však šebetovského brankáře neprověřili. Jako blesk z čistého nebe tak přišla vedoucí branka hostů. Po zbytečné ztrátě míče uprostřed pole využili šebetovští dokonale momentu překvapení a rychlý kontr zakončili tvrdou střelou k tyči. Šebetov pak pozorně bránil, rudenským toho příliš nedovolil. Za zmínku stojí střela Romana Henčla z otočky, která těsně minula branku a zejména dělovka Lukáše Svobody, kterou už všichni viděli v síti, leč ta pouze zazvonila na tyč. Vyrovnat se nám tak podařilo až z poněkud nenápadné akce - Michal Ryšavý si našel odražený míč, střelu otřel o nohu hostujícího obránce a brankář pak nestačil na změnu směru reagovat. Do poločasu jsme si vytvořili ještě dvě nadějné šance z nichž se žádná neujala. V úvodu druhé půle jsme byli duchem stále ještě na poločasové přestávce, hráli jsme chaoticky, šebetovští nás však za rozháranou pětiminutovku potrestat nedokázali. Pak jsme konečně pevně chytili otěže zápasu, začali hrát jako domácí tým a vedoucí branka visela ve vzduchu. Ta pak skutečně přišla a tentokrát nesla razítko made in Martin Kunc, který levačkou nedal brankáři pražádnou šanci. A to nebylo z kopaček našeho útočníka vše, o minutu později využil pressingu Radka Mikolína a svým druhým gólem v zápase navázal na svůj brankový počin z minulého kola. Hosté pak odpadli a Rudná si začala vypracovávat jednu loženku za druhou. Roman Henčl pálil dvakrát z dobré pozice, pokaždé však mimo tři tyče. Další dvě velké šance měl Honza Zelený - nejprve přehodil vyběhnuvšího brankáře, míč ale přeletěl kromě brankářových rukavic i zívající bránu. Podruhé mu šebetovský gólman po perfektní příhře Tomáše Hlavenky překazil radost včasným vyběhnutím. To zopakoval i o chvíli později proti nájezdu Lukáše Bárty. Když už se zdálo, že utkání směřuje k poklidnému konci, přišla zbytečná ztráta míče uprostřed hřiště a stejně jako v prvním poločase nás soupeř potrestal. Od snížení narostla šebetovským křídla a na hřišti začalo existovat pouze jedno mužstvo. Hosté nás přehrávali, po hezké akci nastřelili tyč a několikrát nás výtečně podržel Milda Pokorný. Po jedné šanci se míč už už potuloval po brankové čáře, než jej zkrotily rukavice naší brankářské jedničky. V rudenském dresu mohl při ojedinělé akci přidat tříbodovou pojistku Radek Mikolín, ale i hostující gólman byl dnes mužem na svém místě a vytáhl výborný zakrok. Poslední minuty už jsme ubránili a mohli začít slavit těžce vybojované tři body.

Proti šebetovským se nám paradoxně daří na jejich hřišti, na rudenské trávě je to pokaždé obrovská bitva. Hosté se představili jako kompaktní a solidně technicky vybavený tým a je mi velkou záhadou, proč okupuje spodní příčky ligové tabulky, kam soudě podle dnešního výkonu rozhodně nepatří.

Góly FK Rudná: M.Kunc 2, M.Ryšavý

ŽK: J.Zelený

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula, L.Svoboda - M.Ryšavý, R.Mikolín - L. Bárta, R.Henčl, M.Kunc, J.Zelený

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz