Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

17.kolo - SOKOL Lhota Rapotina vs FK Rudná 1:3 (0:2)

publikováno 21.09.2014

Podruhé za sebou nás čekal zápas na hřišti soupeře a znovu s nedělním ranním výkopem. Rapotinská prosívka nás přivítala dvěmi krásnými kalužemi, které se domácím podařilo alespoň trochu zmenšit a tak na hru samotnou neměli příliš velký vliv. Od úvodního hvizdu byla větší porce aktivity na našich kopačkách a počet šancí začal narůstat geometrickou řadou. Nejblíže byl Martin Kunc, který z úhlu zaklepal na tyč domácí branky. Několika reflexivními zákroky se pak prezentoval rapotinský brankář, kterému v dobré šanci Romana Henčla pomohla i špetka štěstí. Nula však v kolonce rudenských vstřelených gólů přece jen nesvítila příliš dlouho. Kouzlo brankáře odčaroval Tomáš Hlavenka, který krásně sklopil střelu po přiťuknutí Michala Ryšavého. I nadále jsme byli aktivnějším týmem, blízko druhé branky byl nejprve Honza Zelený, který pálil ze skrumáže a o chvíli později znovu Roman Henčl. Jeho pokus ale skončil na druhé tyči rapotinské branky. Dvougólové vedení přinesla až pěkná kombinace mezi Martinem Kuncem a Michalem Ryšavým. Náš středopolař si rychle zpracoval přihrávku od prvně jmenovaného a svou levačkou poslal míč přímo do šibenice. Blízko třetí branky byl znovu střelou ze skrumáže Honza Zelený, ale domácí brankář byl na místě. Svůj druhý gól v zápase mohl přidat i agilní Tomáš Hlavenka, po rychle rozehraném rohu ale nenačasoval svůj náběh přesně a míč před odkrytou brankou netrefil. V poločasové přestávce došlo v rapotinském týmu ke změně na brankářském postu, důvod mi však není znám. Domácí hráči si vypracovali za celý první poločas pouze dvě nebezpečnější akce, kdy obě střely mířily mimo tři tyče, ale zřejmě si střelecký prach šetřili až do druhého poločasu. A stálo to za to - po rychlém protiútoku zahrávali domácí rohový kop, který obloučkem přistál na noze nabíhající hráče a ten jej trefil dokonale. Na tuto bombu neměl Milan Pokorný nárok. Obdržená branka s námi zamávala a chvíli nám trvalo, než jsme se dostali zpátky do hry. V tomto hluchém období měli domácí jednu obrovskou šanci vyrovnat, brejk do rozhozené obrany ale vyřešili špatně. Po znovu nabytém sebevědomí se v první šanci ocitl Roman Henčl, po rychlém zaseknutí ale míříl nad bránu. Po následující akci ale bylo veseleji - náš forvard si předešlou šanci zopakoval, tentokrát již s úspěšnou brankovou tečkou - 3:1. Rapotinští se sice snažili ještě vykřesat jiskřičku naděje, ale žádnou vyloženou šanci si do konce zápasu nevytvořili. A i když jsme nedotáhli některé nadějné šance ke zdárnému konci, celkem v poklidu jsme si dokráčeli pro další tři body.

První poločas se odehrával jednoznačně v rudenské režii. V druhém poločase přišla po obdržené brance zbytečná hluchá pasáž, v níž nás domácí naštěstí nepotrestali. Třetí branka však definitivně zlomila zápas v náš prospěch. Po zisku tří bodů na půdě třetího týmu tabulky tak už stojíme ve dveřích s nápisem 2.liga.

Góly FK Rudná: T.Hlavenka, M.Ryšavý, R.Henčl

ŽK: M.Kunc

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - M.Ryšavý, L.Bárta - R.Henčl, M.Kunc, J.Zelený

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz