Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014 » 3.liga - články o zápasech

21.kolo - FC Rozsíčka vs FK Rudná 1:3 (0:2)

publikováno 21.10.2014

Na krásné hřiště do Rozsíčky se vyrazilo proběhnout pouze 7 hráčů, na střídání tak byl připraven pouze jediný hráč. Domácí začali zápas aktivněji, jejich nadšení ale brzy zchladil L.Bárta, který si našel vyražený míč po přímém kopu L.Panduly a poslal Rudnou do vedení. Domácí mohli vzápětí odpovědět, na konci hezké akce na jeden dotek byly ovšem rukavice M.Pokorného. Následující minuty a vlastně celý zbytek prvního poločasu byl v režii rudenských, kteří kontrolovali hru. Dobrá defenzíva domácích ale držela naše útočná esa v bezpečné vzdálenosti od branky a tak nezbývalo nic jiného, než se pokoušet prosadit z dálky. Před koncem poločasu ale obranný val domácích přece jen povolil. M.Ryšavý poslal do střelecké pozice L.Bártu, jehož střelu zpoza obránce vyrazil brankář přímo před M.Kunce, který si se zakončením věděl rady. Dvoubrankové vedení rudenských bylo jasným znamením o průběhu druhé půle, v němž si oba týmy vyměnili role. Rudná se soustředila na defenzívu, domácí se hnali za vyrovnáním. Přesto (nebo právě proto) druhý poločas příliš krásy nepobral. Hrálo se na nakopávané balóny, což Rudné, limitované počtem hráčů, vyhovovalo. Domácí se do zakončení dostávali pouze z větších vzdáleností. Když už nastřelili i břevno, paradoxně inkasovali. Míč uvedl zpět do hry M.Pokorný, výhozem našel S.Pandulu, jehož přiťuknutí využil ke skórování L.Bárta – 3:0. Domácí se pak zakousli do unavených hostů a výsledkem jejich snahy byl i korigující gól 12.minut před koncem. Ve velké šanci se nejprve znovu blýskl parádním zákrokem M.Pokorný, po střele z následného rohového kopu se ale natahoval marně. Domácí hráč využil špatného postavení rudenských a nikým neobsazený napálil míč do horníhu rohu branky. Kdo ovšem čekal další útočné rejdy domácích, byl zklamán. Rudenští si zbylé minuty plnili defenzivní úkoly na jedničku a zvrat v utkání nepřipustili.

I v okleštěné sestavě získala Rudná další tři body a s aktuálním ziskem 53 bodů vyrovnala své historické maximum ze sezony 2010. K jeho překonání má k dobru ještě poslední zápas.  

Góly FK Rudná: L.Bárta 2, M.Kunc

ŽK: M.Kunc

Sestava FK Rudná:

M.Pokorný – T.Hlavenka, L.Pandula - M.Ryšavý - L.Bárta, M.Kunc, S.Pandula

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz