Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

4.kolo - FC Světlá vs FK Rudná 0:4 (0:3)

publikováno 25.04.2015

Na prosívku do Světlé dorazila o body bojovat na vlas stejná sestava jako minulý týden. Domácích bylo stejně jako nás (byť jim  ještě jeden hráč navíc dorazil v průběhu poločasové přestávky), dala se tedy očekávat vyrovnaná bitva. Na značně hrbolatém hřišti  jsme znovu nastoupili rozestavení 2-2-1, přičemž na hrotu útoku operoval po vzoru Honzy Kollera v nejlepších letech S.Pandula. Úvod jsme měli tradičně silnější, hráli jsme jednoduše a účelně a nakonec šli i brzy do vedení. S.Pandula rychle rozehrál přímý kop na nabíhajícího T.Hlavenku, který střelou z první umístil míč přesně pod víko domácí branky. Téměř v zápětí si náš obránce dal gólové repete, když si naběhl na rohový kop L.Bárty a rozjásal početné rudenské fanoušky podruhé. Po obdržené brance se na chvilku nadechli i domácí. Dvě ošemetné situace uvnitř pokutového území musel neutralizovat M.Pokorný, stejně bravurně si náš brankář poradil i s nebezpečnou pumelící zhruba z dvanácti metrů. Pak už ale Rudná opět chytla otěže zápasu pevně do rukou a víceméně je do konce celého zápasu nepustila. Navíc deset minut před koncem poločasu přidal třetí branku po přihrávce J.Zeleného L.Bárta, který si v tváří tvář brankáři počínal mazácky a nedal mu pražádnou šanci na úspěšný zákrok.

Do druhé půle pak sice vstoupili domácí s touhou něco ze zápasem udělat, zmrazil je ale rychlý čtvrtý gól rudenských, který vstřelil přímo z rohového kopu S.Pandula. Obraz hry se poté už po celý poločas nezměnil. Rudná hrála na jistotu zezadu, s přímočarým a jednoduchým přechodem do útoku, hráči Světlé jakoby nevěděli jak rudenskou obrannou konzervu otevřít. Když už se jim podařilo, byl mužem na svém místě M.Pokorný, který dnes k tradičně skvělým zákrokům přidal i neuvěřitelně přesnou rozehrávku. Rudenští mohli svůj náskok ještě navýšit, blízko gólu byli L.Pandula a na samém konci M.Kunc, skóre 4:0 se už ovšem nezměnilo.

Velice zodpovědný výkon celého týmu a zasloužené tři body do druholigové tabulky. Samotné utkání probíhalo v naprosto klidném duchu, pod bedlivým dohledem vynikajícího domácího rozhodčího. Dovoluji si napsat, že to byl jeden z nejlepších "mužů v černém", pod kterými jsme kdy nastoupili.

Góly FK Rudná:

T.Hlavenka 2, L.Bárta, S.Pandula

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - L.Bárta, M.Kunc, J.Zelený - S.Pandula

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery