Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

7.kolo - FK Rudná vs FC Žďárná 4:0 (1:0)

publikováno 16.05.2015

Poprvé od pohárového zápasu s Rájcem se nás sešlo tolik, že jsme mohli poskládat dvě pětky. Oproti tomu se hostů představilo pouze sedm. Taktika tak byla jednoznačná - rychlým střídáním hosty unavit, což se ovšem později ukázalo jako lichý předpoklad; fotbalisté Žďárné byli výborně fyzicky připraveni. Od úvodního hvizdu byla hra více než vyrovnaná, početní převaha se vůbec neprojevovala a byli to hosté, kteří si vypracovávali gólové šance. Na jejich konci byl ale dnes skvěle připravený M.Pokorný, který musel ze svého brankářského rukávu tasit několik akrobatických zákroků. O šancích Rudné se během prvního poločasu příliš hovořit nedá, nedařilo se nám prokombinovat obranou Žďárné a když už přece jen, zradila nás koncovka. Přesto se s blížícím koncem poločasu podařilo vstřelit veledůležitou první branku - výborně hrající M.Navrátil se pěkně uvolnil a levačkou nedal brankáři šanci. Po vedoucím gólu si vybral svoji jedinou slabší chvilku i M.Pokorný, kdy mu přihrávka M.Navrátila prošla pod nohou a líně se odplazila na rohový kop.

Druhý poločas začal brzy vstřelenou a uklidňující brankou. L.Kubečka zabojoval v brankovišti Žďárné, svedl souboj s gólmanem a svůj důraz přetavil ve druhý gól. Třetí na sebe nenechal dlouho čekat. Po přihrávce J.Zeleného se střelou na bližší tyč prosadil R.Henčl. Jakkoliv to mohlo vypadat na klidný průběh zápasu, opak byl pravdou. Hosté to nezabalili, vystřídali brankáře (důvod neznám, ale původní brankář šel hrát do pole) a vypracovali si řadu nadějných šancí. M.Pokorný si však dnes navlékl rukavice s magnetem, které všechny míče spolehlivě přitahovaly. Ani náhradní brankář hostů si ale na nedostatek práce nemohl stěžovat a poprvé (a naposledy) jej po krásné kombinaci a po přihrávce M.Kunce pokořil S.Pandula. Po téměř identické akci minul opuštěnou branku o tři minuty později L.Kubečka. Blízko branky byl i L.Bárta, sám před brankářem ale svoji letešní střeleckou smůlu nezlomil. Ke konci zápasu už dobře hrajícím hostům přece jen malinko došly síly, ovšem rudenští střelci svá mířidla dostatečně neseřídili a tak utkání skončilo čtyřbrankovým rozdílem.

Kvůli semifinálovému zápasu našich hokejistů bylo utkání odehráno již od 13:00. Hosté se prezentovali výborným výkonem, v některých fázích hry nás přehrávali a konečný rozdíl ve skóre tak rozhodně není věrným obrazem hry. 

Góly FK Rudná:

M.Navrátil, L.Kubečka, R.Henčl, S.Pandula

Sestava:

M.Pokorný - R.Henčl, L.Pandula, T.Hlavenka, L.Zelený - M.Navrátil, J.Zelený - L.Bárta, M.Kunc, L.Kubečka, S.Pandula

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz