Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

14.kolo - TORPÉDA Vážany vs FK Rudná 3:1 (2:1)

publikováno 30.08.2015

Hledání optimální sestavy i nadále pokračuje a tak se k základní pětce před zápasem přidali navrátivší se J.Žahour a nově i J.Stupka. Export bodů ze hřiště lídra tabulky se příliš neočekával, důležité body musíme získavat jinde. Domácích bylo stejně jako při prvním vzájemném zápase na dvě pětky a od počátku se do nás s chutí zakousli. Přesto se první mohl prosadit S.Pandula, jemuž ovšem nevyšel krok a bylo po šanci. Zato na druhé straně se hned vzápětí urodilo. Nebylo to po vypracované šanci, ale po zbytečném nedorozumění při odkopu - T.Hlavenka si s L.Bártou dávali přednost, útočník Vážan jim míč vzal a překonal M.Pokorného. Torpéda, točíce hráče v pravidelných intervalech, v útočné smršti nepolevovala a od většího přídělu nás uchránily ruce M.Pokorného nebo přílišná zbrklost útočících Vážan. Paradoxně při situaci, kdy byla naše obrana plně zformovaná, přišla druhá branka - jedno z domácích torpéd vypustilo torpédo do chumlu hráčů před sebou a jeho dráhu přeťala až napnutá síť vně naší brány. Nápor Vážan pak poněkud opadl a chvilkové ztráty koncentrace domácích využil J.Zelený. Ten si naběhl na sklepnutí J.Žahoura, prohodil si míč mezi obránci a střelou levačkou na přední tyč snížil na rozdíl jedné branky. Po vstřelené brance pálil ještě nebezpečně L.Bárta, jinak ale znovu přibývaly šance na straně Vážan, naštěstí do konce poločasu bez efektu.

Poločasová přestávka přišla v úmorném vedru vhod, budíček ovšem obstarala až série vážanských šancí hned v úvodu druhé půle. Nicméně rudenské probuzéní stálo zato - blízko snížení byl L.Pandula, který vyprášil rukavice domácího gólmana. Po jeho zákroku se míč dostal k J.Stupkovi, ten ale míč netrefil ideálně a přestřelil. Centimetry pak byl od úspěšného zakončení T.Hlavenka - prohnal se kolem stínujících domácích hráčů k příhrávce S.Panduly, střelou však těsně minul zadní tyč. Třetí loženku měl na kopačkách po druhé v zápase L.Pandula, z hranice vápna ale v tváří tvář brankáři mířil příliš vysoko. Pak už znovu naplno zapnuli domácí motory a stejně jako v prvním poločase nás od inkasovaného gólu uchránily zákroky M.Pokorného a nepřesná muška domácích. Z loženky jsme sice gól nedostali, ale nakonec jsme jej soupeři nabídli sami. Ve snaze vyrovnat jsme se téměř všichni vytáhli na rohový kop rozehrávaný S.Pandulou. Centrem však bohužel trefil bránícího hráče, od nějž se míč příhodně odrazil a domácí vyrazili jako smečka vlků za kořistí - s nájezdem tři na jednoho neměli problém a zvýšili na 3:1. Zdramatizovat utkání pak ještě mohl L.Bárta, jeho bomba ale pouze olízla břevno. To už byla labutí píseň rudenských snah, poslední minuty odehráli daleko od domácí branky a utrpěli první podzimní porážku.

Utkání se odehrálo v přátelské atmosféře se zaslouženými třemi body pro domácí. Na Rudné se podepisuje nesehranost, stokrát omílaná hráčská krize si vybírá svoji daň.

Gól FK Rudná:

J.Zelený

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - L.Bárta, J:Zelený - S.Pandula, J.Stupka, J.Žahour

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz