Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

15.kolo - FK Rudná vs FC Světlá 4:1 (2:0)

publikováno 06.09.2015

Konečně se nás sešlo aspoň tolik, že jsme měli tři hráče na střídání, tudíž dle mnohých ideální počet. Soupeře bylo o jednoho méně, přesto zápas začal z ostra a rychlé tempo si udržel i po zbytek celého dějství. Hostům chvilku trvalo, než se srovnali s rudenským hřištěm a tak se odpočátku navlékaly na pomyslnou nit pouze korálky rudenských šancí. V počátečním náporu se sice nakonec skórovat nepodařilo, nicméně v době, kdy Světlá vyrovnala hru, napřáhl z dálky ke střele M.Navrátil a dělovkou vymetl pavučinu v rohu branky. Rudná měla další šance, některé kombinované zbytečně až do kuchyně a tak muselo zákonitě přijít varování. Po dobře odbráněné šanci vyrazili hosté do rychlého protiútoku, na konci jejich snažení ale stála tyč naší branky. Budíček stál za to, M.Stupka si naběhl na centrovaný míč L.Bárty a levačkou jej lehce uklidil do sítě. Vedení 2:0 zajišťovalo klid do poločasové přestávky.

Tradiční vlažný vstup do duhého dějství jsme si pro tentokrát odpustili a i nadále hráli kombinačně a aktivně. Z naší převahy se ale paradoxně radovali hosté. Po hezké kombinaci byl blízko ke vstřelení třetího gólu L.Bárta, tomu ale ke skórování chyběly milimetry. V pokračující akci pak chyboval T.Hlavenka, Světlá znovu vyrazila k protiútoku, který zastavila až síť naší branky. Hostující hráč si navedl míč do velkého úhlu odkud střelou překvapil M.Pokorného. Světlá od tohoto okamžiku převzala iniciativu, snahu o vyrovnání ale rázně utnul třetí brankou M.Navrátil, který využil chytrého sklepnutí S.Panduly. Čtvrtá branka na sebe nenechala dlouho čekat a definitivně rozhodla o třech bodech. L.Bárta prošel středem hřiště, předložil míč do strany M.Stupkovi, který se dnes podruhé zapsal mezi střelce. Do konce utkání diváci sledovali šance na obou stranách, z nichž se však gólově neurodilo. Rudná tak mohla oslavit veledůležité tři body získané na nejbližším sousedovi v tabulce.

Zápas se musel početné návštěvě líbit. Oba týmy předvedly pohlednou, technickou a kombinační hru s množstvím šancí. Světlá tímto výkonem určitě patří do horní poloviny tabulky. Tři body ale zaslouženě zůstaly doma.

Góly FK Rudná:

M.Navrátil 2, M.Stupka 2

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - M.Navrátil, M.Stupka - L.Bárta, S.Pandula, J.Stupka, J.Zelený

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz