Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

18.kolo - FC Žďárná vs FK Rudná 4:0 (2:0)

publikováno 27.09.2015

Prosívkový tankodrom na větrné hůrce ve Žďárné byl dalším svědkem rudenské truchlohry. Vstup do utkání jsme sice měli lepší, ale stříleli jsme buď do připraveného brankáře nebo nad jeho bránu. Při šanci T.Hlavenky jej pak zachránila tyč. Ve dvou šancích se následně mohl prosadit S.Pandula, napoprvé mu však k úspěšnému zakončení chyběl krok, podruhé jej zradilo zpracování. A pak jako když utne. Domácí dali dva slepené a zbytečné góly, přičemž ten druhý z autového vhazování si po nedorozumění mezi M.Pokorným a T.Hlavenkou za vitrínu rozhodně nedáme. Jednoduchá hra domácích s přízviskem kopni a běž byla proti rudenskému chaosu dostačující a tak v poklidu kontrolovali výsledek až do konce první půle.

Mohli jsme doufat, že takovou hrůzu a parodii na fotbal nejsme schopni předvést dva poločasy po sobě, nicméně se nám to s úspěchem zadařilo. Oba týmy pokračovaly v ubíjející nakopávané, přičemž když domácí dostali míč na zem, byl z toho gól. Na obrat jsme neměli síly ani kvality. Naopak jsme v poslední minutě nabídli domácím čtvrtou gólovou radost, když po rozehrávce přišel o míč L.Pandula a pro útočícího hráče už nebyl problém překonat M.Pokorného.

Utkání bylo velmi nevalné úrovně. My jsme předvedli jeden z nejhorších výkonů v naší historii. Domácí nám v uměleckém dojmu sice zdárně sekundovali, nicméně čtyřikrát trefili prostor ohraničený třemi tyčemi a díky této 100% úspěšnosti berou tři body. V sestupové hře jsme tak namočeni až po uši. Nicméně je třeba přestat svalovat vinu jeden nadruhého, přestat hledat výmluvy ve složení týmu a začít konečně makat jeden za druhého tak, jako se to dařilo v mistrovské sezóně 2014. Společně bojujeme, společně vítězíme, společně prohráváme!

Góly FK Rudná:

-

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - M.Stupka, J:Zelený - L.Bárta, S.Pandula, L.Zelený

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery