Úvod » Sezóna 2015 » 2.liga - články o zápasech

19.kolo - FK Rudná vs ARSENAL Lomnice 1:4 (1:2)

publikováno 04.10.2015

Hostů přijelo k zápasu téměř na dvě celé pětky, zatímco naše sestava se klasicky lepila. Začali jsme lépe, na soupeře trpělivě čekali a snažili se vyrážet do rychlých protiútoků. Ne vždy se to zadařilo, nicméně po jednom takovém jsme šli do vedení. J.Stupka rozehrál rychle autové vhazování na J.Zeleného, ten předal míč patičkou na T.Hlavenku a ten po čase opět nazul střelecké kopačky. Vedení bohužel netrvalo příliš dlouho. Arsenal se prosadil po sporném střídání při autovém vhazování - zaskočil nás rychlou výměnou hráčů, při níž se zdálo, že hraje v šesti. My jsme se v tu chvíli zbytečně více než hře věnovali diskuzi s rozhodčím a nechali nepokrytého obránce. Ten nevahál a z poloviny hřiště napálil míč trvdě pod břevno. Na srovnání mohl odpovědět nejprve M.Stupka, když míč po jeho přímém kopu poskakoval v brankovišti a pak i J.Zelený, jehož střela šla ale mimo. V tu chvíli nikdo netušil, že následující vteřiny budou nešťastnými pro M.Pokorného. Ten si vybral slabší chvilku, nezkrotil výhoz svého brankářského protějšku a pro hostujícího útočníka už bylo jednoduché poslat míč do sítě. Rychlý obrat ve skóre na nás bohužel padl plnou váhou, z pod které jsme se do konce poločasu nedostali.

Do druhého dějství jsme znovu vstoupili aktivně, drželi míč častěji na kopačkách, nicméně proti pozorné obraně Arsenalu jsme hráli bez momentu překvapení. Přesto si některé akce cestičku našly, jenže znovu jsme rozehráli smutnou zvonkohru. Brankovou konstrukci jsme rozezvučeli celkem dvakrát a pokaždé u toho byl T.Hlavenka. Nejprve orazítkoval pravou tyč po rychlé akci na jeden dotek a pak i pravou po rohu J.Zeleného. Jak proměňovat šance nám názorně hosté ukázali vzápětí - rychlý brejk, střela na bližší tyč a rázem odskočení na rozdíl dvou branek. Od té chvíle to z naší strany byla víceméně křeč a jakákoliv snaha vykřesat jiskřičku naděje alespoň snížením se ukázala jako lichá. Naopak jsme ještě v samotném závěru znovu inkasovali. Po druhé za sebou jsme dostali čtyři góly a opět odešli poraženi.

Oproti minulému týdnu bylo patrné herní zlepšení, bohužel se stále hrozně nadřeme na gól. Museli jsme zřejmě urazit fotbalového pánaboha, protože znovu jsme soupeře přestříleli, ale holt nám není přáno. Arsenal se představil jako velice tvrdý a dobře organizovaný soupeř, který právem patří k nejužší špičce tabulky.

Gól FK Rudná:

T.Hlavenka

ŽK

J.Zelený

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - M.Stupka, J.Zelený - L.Bárta, J.Stupka, J.Žahour

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery