Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

1.kolo 2.MEVASPORT ligy: AC Kozárov - FK Rudná 5:2 (2:1)

publikováno 26.03.2016 (aktualizováno 03.04.2016)

Los nás na první ostrý test po dlouhém období nicnedělání poslal na hřiště Kozárova, odkud import bodů mohl čekat jen nezdolný optimistita. Po solidním úvodu nás nejprve na palebnou sílu domácích upozornilo nastřelené břevno, aby nás téměř vzápětí zmrazil vedoucí gól domácích, první z kategorie zbytečných - lacinná ztráta míče + nedůraz při bránění + ostrá střela z úhlu = 0:1. O tom, že i Kozárov ma slabší chvilky může poreferovat T.Hlavenka, který důrazně vletěl k pokutovému území našich hostitelů, načež po svém nepovedeném centru mohl sledovat srážku bránících hráčů od kterých se míč příhodně odrazil k J.Zelenému, který s jeho uklizením do sítě neměl těžkou práci. Darované srovnání ale mělo jepičí život, remízový stav odvál rohový kop kozárovských. I druhý gól byl z těch zbytečnějších.

Druhá půle byla dvojčetem první a i v ní vstřelili první gól domácí po rychle vyřešené brejkové situaci. Její zakončení bylo dosti kuriózní, kdy to už už vypadalo, že je míč v držení M.Pokorného, aby vzápětí vyplaval pod jeho tělem a sotva přešel brankovou čáru. O novou naději na lepší výsledek se ještě postarala dvojice L.Bárta-J.Zelený, kdy si prvně jmenovaný počínal jak buldok, prošel mezi dvěma protihráči a nakonec do uličky prostrčil míč svému parťákovi v útoku. Ten po kličce brankáři snížil střelou do odkryté klece. Radost ze snížení ovšem brzy přebil další rychlý kontr domácích, opět po sérii zbytečných chyb. Stejný popis pak lze použít i na pátý hřebíček do rudenské rakve - špatná komunikace uprostřed hřiště a smrtící kozárovský přechod do útoku.

Celkově solidní zápas, v němž jsme možná překvapivě nebyli horším týmem. Ale přechod z obranné činnosti do útočné je u kozárovských drtivý a efektivní. Každou naši sebemenší chybu bezmilosti potrestali a zaslouženě berou tři body. Lépe organizované mužstvo po druholigových trávnících neběhá.


Góly FK Rudná:

J.Zelený 2

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - M.Navrátil - L.Bárta, J.Gajdošech, R.Henčl, J.Zelený

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz