Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

2.kolo 2.MEVASPORT ligy: FK Rudná - TJ SOKOL Křetín 2:2 (1:1)

publikováno 09.04.2016

Kvůli ke hře nezpůsobilému stavu hřiště v Rudné bylo utkání odehráno na umělce ve Březové nad Svitavou. Tradiční jiskrná bitva, sledována početnou ekipou fanoušků převážně z Křetína, měla očekávaný průběh. Hosté od počátku běhavější, jistější v kombinaci s míčem, s pár výraznými individualitami. Naproti tomu Rudná, spoléhající na trpělivost v rozestavaní 2-2-1, kdy se dařilo zachytávat zárodky akcí soupeře již na polovině hřiště. Sázka na jistotu přinesla své ovoce, kdy se po přiklepnutí M.Stupky trefil akrobaticky L.Kalod a po svém prvním pohárovém úspěchu z minulého týdne přidal i ten ligový. Poté však jako když utne, Křetín nás začal přehrávat a pomalu začal navštěvovat i nebezpečné prostory u našeho brankoviště. Z mírné převahy se nakonec zrodilo vyrovnání, byť až po nešťastném zaváhání T.Hlavenky - vhozený aut prolétl brankovištěm, hostující hráč byl rychlejší našeho kapitána a srovnal na 1:1.

Úvod druhého dějství obstaral obrat ve výsledku ve prospěch hostů, kdy jsme si znovu nepohlídali autové vhazování. Trajektorii letu míče přes pokutové území přerušil až dotek křetínského útočníka, po němž už byla cílovou stanicí jen síť vně naší branky. Na vyrovnání jsme nakonec nečekali dlouho, J.Zelený se pustil do slalomu mezi třemi bránícími hráči, přičemž jeho postup vpřed zastavil až ten poslední pouze za cenu faulu. Sám poškozený pak na nic nečekal, rychle rozehrál míč a po narážečce s L.Bártou srovnal skóre na 2:2. Proti vstřelené brance se vznesla prudká vlna nevole v řadách hostujících hráčů, v níž bylo zpochybněno zřejmě místo přestupku. Spílání rozhodčímu přehlušil až červený kartonek vpřed očima nejvýraznějšího řečníka. Výhoda hráče v poli však byla pro Rudnou spíše přítěží a až na dvě šance (nabídka J.Zeleného na L.Bártu, která nakonec bez zásahu těsně minula tyč branky, plus velešance L.Kaloda, pálícího z ložené šance nad), byl Křetín až do závěrečného hvizdu lepším týmem. Zbývající čtveřice hostů velmi pozorně bránila a navíc jí zbývaly síly i na útočení. "Domácí" nebyli schopni vymyslet proti pevné obraně soupeře vůbec nic.

Těžký zápas, tradičně vyhecovaný a plný emocí. Vzhledem k okolnostem zbytečná, avšak spravedlivá remíza.


Góly FK Rudná:

L.Kalod, J.Zelený

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka -  L.Bárta, J.Gajdošech, M.Stupka, J.Zelený - R.Henčl, L.Kalod

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz