Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

5.kolo 2.MEVASPORT ligy: DYNAMO Čížovky - FK Rudná 1:5 (1:2)

publikováno 08.05.2016

Domácí před zápasem potkalo to, co nás pronásledovalo celou minulou sezónu, totiž minimální hráčská účast oproti plné sestavě soupeře. Průběh utkání nastálé situaci odpovídal, Dynamo si místo své typické kombinační hry pomáhalo dlouhými nákopy na vysokého útočníka, čímž se snažilo ce nejvíce pošetřit síly. Naproti tomu se Rudná pokoušela hrát trpělivě a v pohybu a nakonec šla i do zaslouženého vedení po akci J.Zeleného, kterou zakončil L.Kalod. Vedení jsme mohli navýšit, ovšem místo toho přišel první (a nakonec jediný) úspěch domácí taktiky -  dlouhý nákop + zmatek v obraně = 1:1. Drama ovšem před přestávkou odmítnul J.Gajdošech, který úspěšně zakončil autové vhazování L.Panduly.

Poločas druhý probíhal víceméně dle not poločasu prvního, klid na rudenské kopačky přinesl brzký třetí gól ze sólového úniku R.Henčla. Čížovky pak sice dvakrát zahrozily, ale ke snížení a tím pádem zdramatizování utkání jejich snažení nevedlo. Naopak se střelecky probudil T.Hlavenka, který dvěma trefami připomněl své střelecké řádění z předchozí sézony. Při své první trefě využil chyby vysunutého brankáře a uklidil míč do opuštěné svatyně, při druhé pálil tvrdě a přesně z poloviny hřiště. Za domácím brankařem pak ještě jednou zazvonila tyč, ovšem skóre se již nezměnilo.

Z rudenské strany povedené utkání a první body z venkovního hřiště.


Góly FK Rudná:

T.Hlavenka 2, L.Kalod, J.Gajdošech, R.Henčl

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka, L.Zelený - L.Bárta, J.Gajdošech, M.Ryšavý, J.Zelený - R.Henčl, L.Kalod

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery