Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

9.kolo 2.MEVASPORT ligy: FK Rudná - St.B Jabloňany 1:0 (0:0)

publikováno 12.06.2016

7 ku 6, takový byl poměr hráčů v poli a výhoda jednoho rudenského hráče byla možná nakonec přece jen rozhodujícím faktorem tohoto tvrdého, nervózního a nad očekávání vyrovnaného utkání. Hosté se od počátku zaměřili na defenzívu, přičemž se veškeré útočné snažení po zisku míče snažili realizovat pomocí dlouhých nákopů. Rudná se sice snažila hrát kombinačně, nicméně přesných a pohledných akcí předvedla pohříchu jako šafránu a postupem času se víc a víc spoléhala na náhodu. I tak si vytvořila několik brankových příležitostí. Blízko úvodního gólu byl po jedné z pěkných akci L.Bárta, pálil ale mimo. Dvakrát na naše hráče zívala téměř opuštěná branka, ale jak nejprve T.Hlavenka, tak po něm L.Zelený mířili příliš vysoko. V poslední akci první půle pak po kombinaci mezi L.Zeleným a J.Zeleným zasahoval po přihrávce prvního jmenovaného skoro na brankové čáře jabloňanský obránce.

Na domácím hřišti neumíme hrát trpělivě a vzrůstající nervozita z nerozhodného stavu začala nebezpečně svazovat rudenské kopačky. Odvát ji mohl M.Stupka, po kličkované mezi hostujícími hráči ale zblízka zamířil vedle. Do nadějné pozice se poté dvakrát dostal z pozice pravého obranného pilíře L.Pandula, ovšem první střela mířila vedle a druhou zázračně vyrazil hostující brankář. Blizoučko byl J.Zelený, po mlýnici ve vápně Jabloňan si našel odražený míč, který v cestě do sítě nešťastně zastavila zadní partie těla T.Hlavenky. Dvanáct minut před koncem se na rudenské přece jen usmálo štěstí - L.Pandula předal míč na pravou stranu na J.Zeleného, ten si jedním dotekem míč zpracoval a druhým jej skoro z brankové čáry poslal levačkou do sítě. Definitivu tří bodů mohl přinést L.Bárta, z brejku ale přestřelil. A tak mohli do dějin promluvit hosté, ale dvě ošemetné situace ve vlastním brankovišti chvíli před koncem zápasu vyřešil ke spokojenosti rudenských M.Pokorný.

Podruhé za sebou Rudná slaví nejtěsnější vítězství 1:0. Hosté hráli velice organizovaně, především v obraně. Jsou to těžce vybojované tři body.


Gól FK Rudná:

J.Zelený

ŽK: L.Bárta

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka -  L.Bárta, M.Stupka, J.Zelený - S.Pandula, L.Zelený

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz