Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

12.kolo 2.MEVASPORT ligy: FK Rudná - AC Kozárov 2:3 (1:1)

publikováno 13.08.2016

3:0 v pomyslném skóre zobrazující počet hráčů ke střídání ve prospěch domácího týmu a stejně to nestačilo. Byť byli rudenští aktivnější, museli nejprve zahodit tři obrovské šance (2x J.Gajdošech, kdy při druhé přestřelil odkrytou bránu a M.Navrátil, mířící po kličce brankáři pouze do tyče), aby gentlmensky pustili do vedení tým hostů, jenž po špatné příhře J.Zeleného na hranici pokutového území hostů ukázal, jak naložit s rychlým kontrem. O odpustek si náš chybující hráč řekl o chvíli později a rychlým autem našel L.Bártu, přispěchavšího se svou  přízemní ranou z jedné, znamenající vyrovnání. Aktivně hrál M.Ryšavý, jeho tvrdou střelu z dobré pozice zastavily až rukavice brankáře Kozárova. Těsně před koncem poločasu byl blizko otočení skóre J.Zelený, po přihrávce J.Gajdošcha se otočil kolem obránce, ale tváří v tvář poslední instanci v brance hostů střílel slabě vedle.

Festival útočného fotbalu odšpuntoval ve druhém dějství agilně hrající L.Bárta, mířil ovšem pouze do tyče. Kozárov poté přečkal několik šancí, aby začal úřadovat i na své útočné polovině. Nejprve si mohli hosté zřejmě právem stěžovat na nepotrestaný faul T.Hlavenky, aby o chvíli později trestali po svém - dvěma rychlými kombinacemi odskočili na rozdíl dvou branek. S nepříznivým stavem se ovšem nehodlal smířit L.Bárta, doslova vletěl pro zdánlivě ztracený míč a i když byla jeho střela zblokována, dorazil ji do sítě J.Zelený. Euforie po vstřeleném gólu mohla přinést i vyrovnání, nejprve ale M.Navrátila zradila nerovnost hřiště a T.Hlavenka po rohovém kopu hlavičkoval těsně mimo. A i když i nadále logicky hráli spíše domácí, byl jejich tlak pouze platonický. Hosté si závěr zkušeně pohlídali.

I na začátku druhé poloviny soutěže se nás drží střelecká smůla. Kozárov v minimálním počtu vytěžil z minima maximum a rudenský komplex Kozárov nadále trvá.


Góly FK Rudná:

L.Bárta, J.Zelený

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - J.Bubeník, M.Navrátil, M.Ryšavý, J.Zelený - L.Bárta, J.Gajdošech

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz