Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

17.kolo 2.MEVASPORT ligy: FK Rudná - BC-ČERVÁNKY Rájec 3:3 (1:2)

publikováno 17.09.2016

Galapředstavení dvou tříbrankových střelců, na straně domácích M.Stupka, v hostujících barvách šikovný hráč s č.17 - to byly hlavní události dnešního utkání. Jako první odstartoval střelecké dostihy hostující šikula, jeho prvnímu zásahu však nejprve předcházely dva skvělé reflexivní zákroky M.Pokorného, který napravoval špatnou poziční hru naší obrany. Do třetice už byl ovšem bez šance, po autovém vhazování na střelu nekrytého hráče dosáhnout nemohl. Byla to ledová sprcha po nadějném začátku utkání, kdy si Rudná vypracovala dostatek šancí na vstřelení branky. Takto musela dotahovat a mohla kontrovat téměř vzápětí, J.Zelený svou střelu ale poslal pouze ve směru levá tyč-pravá tyč. Výborné utkání hrál M.Ryšavý, ale zapsat se mezi střelce mu dnes zřejmě nebylo souzeno - v pěkné šanci mířil mimo tři tyče. Vyrovnání tak zařídil až L.Zelený, který se protáhl po levém křídle, našel před brankou M.Stupku a ten otevřel svůj střelecký účet. I v následujících minutách jsme se tlačili do zakončení, chyběl však větší klid a důraz. A tak znovu uhodilo na druhé straně - zmíněný nedůraz v útočné fázi vystřídal nedůraz i ve fázi obranné jehož konečným důsledkem byla laciná ztráta remízového stavu. Gólové manko se do konce poločasu vymazat nepodařilo.

Nápor v úvodu druhé půle vyrovnání nepřinesl, byť míč několikrát skotačil v těsné blízkosti rájecké branky. A tak změna stavu přišla v době, kdy hosté vyrovnali hru. Ve své útočné snaze propadli při bránění, J.Zelený poslal do sólového úniku M.Stupku, který s klidem hráče pokru vyřešil nájezd ke spokojenosti rudenského publika - 2:2. O pár chvil později bylo ještě veseleji, J.Zelený byl po rychlém přenesení hry faulován, k exekuci přímého kopu se postavil M.Stupka a....... Levačkou poslal míč do růžku branky hostů! Cenné vedení Rudná držela až do posledních minut, M.Pokorný senzačně vytáhl prudkou střelu z těsné blízkosti,i přesto však výhra protekla mezi prsty. T.Hlavenka šel zbytečně do rizika na útočné polovině, hosté rychle přenesli hru na druhou stranu hřiště, kde se hostující sedmnáctka bleskurychle uvolnila do středu hřiště a tvrdou střelou rozhodla o dělbě bodů. Tu v posledních vteřinách mohl odmítnout J.Zelený, jeho střelu přes obránce ale rájecký brankář kryl.

Atraktivní a útočné utkání se sousedem v tabulce okořeněné dvema hattricky na obou stranách. Možná smolná, ale spravedlivá dělba bodů.


Góly FK Rudná:

M.Stupka 3

ŽK:

J.Zelený

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka, L.Zelený - J.Bubeník, M.Ryšavý, J.Zelený - J.Gajdošech, M.Stupka

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery