Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

18.kolo 2.MEVASPORT ligy: FC Šebetov - FK Rudná 4:3 (2:2)

publikováno 24.09.2016

Divoké utkání odstartoval kuriózní gól J.Bubeníka, jehož aut si do vlastní brány srazil domácí brankář. Minutu na to prošel středem hřiště jeden ze šebetovských, jeho tvrdou střelu stačil ještě M.Pokorný vyrazit, následnou dorážku ale vytěsnit nedokázal. Dvěma rychlými brankami byly odstartovány střelecké dostihy, ve kterých znovu pokračoval J.Bubeník. Ten lehounkou tečí poslal do sítě milimetrový výhoz M.Pokorného. I na tuto trefu ale dokázali domácí rychle reagovat, s pomocí rychlého autu překonali dezorientovaný obranný šik rudenských. Po vyrovnání střelecký prach na obou stranách zvlhnul, poločas se dohrál bez vyložených šancí.

Během přestávky týmy znovu nabyly ostrými a opět se do trháku dostala jako první Rudná - T.Hlavenka dobře načasovaným rozběhem využil rohový kop J:Zeleného. Odpověď na sebe tentokrát nechala čekat o chvilku déle než v předchozích dvou případech, ale nakonec přece jen přišla. Po faulu před pokutovým územím si domácí nelámali hlavu s rozehrávkou a přes nezformovanou obranu rychle poslali míč do sítě. M.Pokorný byl bez šance. Po čtvrté mohl vedení na rudenskou stranu strhnout J.Bubeník, ve vyložené šanci ale mířil pouze do tyče. V následujících vteřinách fotbal dokázal, jak umí být krutý - míč se totiž odrazil příhodně pro šebetovské, jejichž rychlý brejk do rozestoupené obrany zastavila až síť rudenské branky, 3:4. Nervózní utkání vygradovalo na svém konci, v němž byl po rohovém kopu sražen v pokutovém území L.Kalod. Následná píšťalka rozhodčího ovšem neznamenala evidentní pokutový kop, ale vymyšlenou ruku našeho útočníka. I přes to viselo ve vzduchu vyrovnání - v posledních vteřinách postupoval po přihrávce M.Stupky na branku domácích T.Hlavenka, nadějnou situaci ale vyřešil slabým pokusem vedle branky.

Typické utkání letošní sezóny, kdy celý tým dělá triviální chyby v obraně. I přes tragický výkon domácího rozhodčího jsme se o lepší výsledek připravili svými chybami a nedůsledností sami. Největším zklamáním a negativním překvapením přesto zůstane samotná atmosféra zápasu.


Góly FK Rudná:

J.Bubeník 2, T.Hlavenka

ŽK:

T.Hlavenka

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka, - J.Bubeník, M.Stupka, J.Zelený - J.Gajdošech, L.Kalod

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery