Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

20.kolo 2.MEVASPORT ligy: St.B Jabloňany - FK Rudná 1:3 (0:2)

publikováno 08.10.2016

Úvodní hvizd odstartoval svižnou jízdu, v níž nebyl čas na prvotní oťukávání. Začalo se zostra, šance se střídaly na obou stranách a bylo jen otázkou času, který ze soupeřů se bude radovat jako první. Po zřejmě nejhezčí akci, kterou v této sezóně předvedla, to byla Rudná. L.Pandula poslal oblouček za obranu, J.Zelený patičkou našel naběhnuvšího L.Bártu a ten tvrdě poslal míč do šibenice. I druhá branka zápasu nesla podpis posledních dvou jmenovaných. J.Zelený na půli hřiště předskočil domácího hráče, českou uličkou poslal do šance L.Kaloda, kterého sice tváří v tvář vychytal domácí brankář, nicméně to bylo jeho pouze dočasné vítězství - vyražený míč si totiž našel znovu L.Bárta a poslal Rudnou do dvoubrankového trháku. I M.Pokorný byl v rudenské svatyni ve více než slušné permanenci a asi nejdůležitější zákrok předvedl těsně před přestávkou - tygřím skokem zlikvidoval tečovanou střelu Jabloňan.

Zatím co do dějství prvního vstoupila Rudná soustředěně, tentokrát jí začátek druhého utekl. Po vlastním autu nabídla soupeři snížení, proti tvrdé ráně z bezprostřední blízkosti neměl M.Pokorný nárok. Jinak ovšem obraz hry plně odpovídal své předloze, poločasu prvnímu a diváci se museli bavit. Útočné akce se střídaly na obou stranách, ty nebezpečnější logicky na straně domácích. Proti nim však stála dobře pracující defenziva  jištěná dnes vynikajícím M.Pokorným. S rychle padajícím soumrakem nakonec přišel pro domácí i ten pomyslný, fotbalový. T.Hlavenka vybojoval míč, J.Zelený poslal nadýchanou nabídku, kterou prodloužil J.Bubeník k J.Gajdošchovi a ten tvrdou ranou zpečetil tři body pro rudenské.

Oproti minulému kolu zápas tak rozdílný, jak jen noc a den dovedou být. Rudná dnes podala velmi dobrý a týmový výkon. Poctivě odbojované tři body.


Góly FK Rudná:

L.Bárta 2, J.Gajdošech

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka, - L.Bárta, J.Bubeník, M.Stupka, J.Zelený - J.Gajdošech, L.Kalod

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery