Úvod » Sezóna 2016 » 2.liga - články o zápasech

21.kolo 2.MEVASPORT ligy: FK Rudná - AJETO Adamov 5:1 (2:1)

publikováno 15.10.2016

Výsledkově i herně podařená rozlučka s domácím hřištěm. Vše odstartoval J.Zelený, který po kombinaci s J.Gajdošchem poslal střelou levačkou z hranice vápna Rudnou do vedení. Adamovští s odpovědí dlouho neotáleli a potrestali špatné postavení rudenské obranné linie při autovém vhazování. Vzápětí měli na svých kopačkách bleskový obrat, ovšem útočníkovi hostů byla opuštěná rudenská brána příliš malá a z blízkosti ji překopl. Typickou hru adamovských, kdy brankář zastává funkci jakéhosi libera a vydatně podporuje útok, mohla po chybě v kombinaci hostů potrestat dvojice J.Gajdošech-J.Bubeník, poslední instance soupeře ale rychlým návratem svou chybu napravila. Na následný roh už ale nestačila - T.Hlavenka po svém typickém náběhu posunul Rudnou do poločasového vedení.

L.Pandula si na svůj letošní první střelecký zářez počkal až do úvodních minut druhé půle, ale stálo to za to. Dlouhý pas S.Panduly napálil neuvěřitelně těžkým kopem až od autové čáry ze vzduchu šajtlí tak dokonale, že se míč odrazil od spojnice břevna a tyče za brankovou čáru. Jedním z nejkrásnějších gólů rudenské historie poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Adamov i nadále využíval svého brankáře jako šestého hráče v poli, ale tentokrát už byla Rudná na tento způsob založení útoku připravena a dobrou obranou nutila soupeře chybovat. Dvakrát se díky tomu v totožné situaci objevila dvojice S.Pandula-T.Hlavenka. Zatímco v prvním případě se náš kapitán neúspěšně pokoušel najít spoluhráče, v tom druhém už těžil z dobré poziční práce S.Panduly a sólový nájezd promenil ve čtvrtou branku. Na konci utkání se ještě v ruce rozhodčího objevil červený kartonek za hraní rukou mimo pokutové území. Hostujíc brankář sice zabránil míči v cestě do opuštěné branky, závěr střetnutí ale musel sledovat z lavičky. Viděl tak rozehru přímého kopu S.Panduly na T.Hlavenku, jenž tvrdou ranou do šibenice pečetil nejen svůj hattrick, ale rovnou uzavřel celkový účet zápasu na stavu 5:1.

Zápas ve slušném tempu, branek mohlo být i více, ale některé situace se hrály až příliš na efekt. Díky výhře jsme soupeře předskočili v tabulce a aktuálně držíme šesté místo.


Góly FK Rudná:

T.Hlavenka 3, J.Zelený, L.Pandula

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - L.Bárta, J.Bubeník, J.Gajdošech, J.Zelený - L.Kalod, S.Pandula

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery