Úvod » Ostatní události

Zhodnocení sezóny 2016

publikováno 26.11.2016

Rudná obhájila 6. místo ze sezóny 2015, nicméně při extrémní vyrovnanosti soutěže mohla paradoxně pomýšlet i výše. V cestě vzhůru ji však srážely nezvládnuté konce zápasů a příliš mnoho bodových ztrát na domácím hřišti. Kádr se podařilo určitým způsobem stabilizovat, k utkání byl připraven vždy dostatečný počet hráčů. Bohužel chybí mladí dravci hladoví po úspěchu. Kostře týmu je hodně přes třicet a věk se začíná projevovat. Největším problémem je absence střeleckého zabijáka - 10 branek, stačících k pomyslné koruně krále rudenských střelců, je v pravdě žalostně málo. Pokud chce Rudná myslet výš, bude muset posílit. Obecně lze ovšem říci, že takto poskládaný tým přesně odpovídá umístění v tabulce. Z aktuálního stavu totiž dokázal vyždímat maximum a tak lze sezónu považovat za víceméně úspěšnou. Velkou černou kaňkou a zároveň mementem nechť ale zůstane vystoupení v poháru - porážka v Olešnici, s týmem, který působí v nejnižší soutěži, je jedním z nejhorších počinů v historii klubu.

Rozloučení samotné proběhlo 12.11.2016 v KD Rudná. V průběhu večera rozdalo vedení týmu drobné upomínkové předměty nejvěrnějším fanouškům, jakožto i nejbližším spolupracovníkům a sponzorům. Hráčům samotným pak byla předána vlaječka FK Rudná a láhev šampaňského. Kapitán týmu T.Hlavenka pak předal členům vedení jako výraz díků za zajištění zdravého chodu mužstva mikiny s logem FK Rudná.

Během večera došlo i k vyhlášení již tradičních cen.- Fotbalista sezóny (volený samotnými hráči), Oblíbenec fanoušků a Střelec sezóny. První trofej získal premiérově T.Hlavenka, ocenění od fanoušků potřetí za sebou L.Pandula. Ten tak potvrdil roli hegemona ankety, neboť ta ještě nepoznala jiného vítěze. Nejlepším střelcem se stal znovu po roce T.Hlavenka.

Po oficialitách se pokračovalo ve volné zábavě, která pro mnohé z účastněných končila až v časných ranních hodinách.

 

Výsledky ankety Fotbalista sezóny 2016:

1.místo - Tomáš Hlavenka

2.místo - Libor Pandula

3.místo - Michal Stupka a Jan Zelený

 

Výsledky ankety Oblíbenec fanoušků 2016:

1.místo - Libor Pandula

 

Výsledky soutěže Kanonýr sezóny 2016:

1.místo - Tomáš Hlavenka (10 branek)

2.místo - Jan Zelený (8 branek)

3.místo - Lukáš Bárta (5 branek)

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery