Úvod » Sezóna 2017 » 2.liga - články o zápasech

1.kolo 2.DOZBOS ligy: FC Šebetov - FK Rudná 0:1 (0:1)

publikováno 01.04.2017 (aktualizováno 23.04.2017)

Novou sezonu odstartovalo utkání na prosívce dnes již tradičního soupeře, se kterým jsme v roce minulém poprvé v historii vzájemných střetů vůbec nebodovali. Reparát začala rudenská squadra skládat sympaticky aktivní a bojovnou hrou, která po několika šancích vyústila ve vedoucí branku. Akci začal aut S.Panduly, který prodloužil T.Hlavenka k nohám J.Zeleného a ten jej levačkou poslal podél šebetovského brankáře do sítě. Domácí vzápětí kontrovali nastřeleným břevnem po nezachyceném náběhu jednoho z obranců, do konce poločasu ale hrozila i nadále spíše Rudná. Bratry Pandulovi ovšem v jejich šancích zastínil efektními a hlavně efiktivními zákroky domácí brankář.

S cílem držet šebetovské na distanc Rudná vstoupila do druhého poločasu a tento předpoklad se ukázal jako správný - domácí zařadili trojku a poctivě dávkovali na území soupeře jeden útok za druhým. Obranná vozba ale fungovala spolehlivě a držela útočícího soupeře až na vyjímky v bezpečné zóně od branky M.Pokorného. Tempo šebetovským nemohlo vydržet věčně a defintivně je mohl stopnout nejprve L.Kalod, který z krkolomné pozice orazítkoval tyč. Poté se S.Pandula blýskl rychlou střelou z přímého kopu, i tentokrát ale vzájemný mini souboj vyhrál domácí brankář. Rudenské to ovšem příliš mrzet nemuselo, neboť domácí recept na pevnou obranu nenašli.

Poctivě odpracované a odbojované utkání, vyšperkované ziskem tří bodů. Pochvalu zaslouží velice dobrá defenzivní činnost celého týmu a početná návštěva rudenských fanoušků.


Gól FK Rudná:

J.Zelený

ŽK:

-

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - J.Bubeník, M.Stupka, J.Zelený - L.Kalod, S.Pandula

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery