Úvod » Sezóna 2017 » 2.liga - články o zápasech

3.kolo 2.DOZBOS ligy: FC DYNAMO Čížovky - FK Rudná 3:2 (2:2)

publikováno 23.04.2017 (aktualizováno 29.04.2017)

Vyrovnané utkání zahájila lépe Rudná a po rychlé souhře mezi M.Stupkou a J.Zeleným šla zásluhou zakončujícího T.Hlavenky do vedení. Z něho se ovšem dlouho neradovala, L.Pandula si při obranném zákroku uvnitř pokutového území v souboji s domácím hráčem nastřelil ruku, což domácí rozhodčí ocenil pokutovým kopem. Následovala tvrdá rána a vyrovnání na 1:1. Nerozhodný stav nevydržel dlouho, na dlouhý výhoz M.Pokorného si naběhl znovu T.Hlavenka a hlavou poslal rudenské podruhé v zápase do vedení. To mohl navýšit po přihrávce J.Zeleného J.Bubeník, sám před brankářem ovšem místo do brány střílel pouze do jeho citlivých míst. Ani další pokusy nebyly úspěšné a tak přišel trest. Posledních deset minut prvního poločasu přeřadilo domácí Dynamo na vyšší rychlostní stupeń, jednoznačně ovládlo tempo hry a ještě před závěrečným hvizdem po sérii několika rudenských chyb vyrovnalo.

Druhá půle se od svého předobrazu příliš nelišila. Rudná lépe zahájila, poté nastala několikaminutová dominance domácích, při které se zaskvěl M.Pokorný. V následné vyrované pasáži se šance střídaly na obou stranách a bylo čím dál jasnější, že kdo dá první gól, bude brát tři body. Šťastnější byli domácí a dorážkou vyražené střely překlopili deset minut před koncem zápasu misky vah na svou stranu. Rudná nerezignovala, zasypala soupeřova brankáře sérií střel, ten znovu a znovu dokazoval svou extratřídu. Zuby si na něm několikrát vylámali M.Stupka, T.Hlavenka a zejména L.Kalod. Ten dvě minuty před koncem odmítl dělbu bodů, po přihrávce J.Zeleného postupoval osamocen k brankce domácích, pálil ale mimo.

Remízový zápas, herně opticky dobrý, bohužel se střelecky stále trápíme a zbytečně ztrácíme body. 


Góly FK Rudná:

T.Hlavenka 2

ŽK:

J.Zelený

Sestava:

M.Pokorný - L.Pandula, T.Hlavenka - J.Bubeník, M.Stupka, J.Zelený - L.Kalod, S.Pandula

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz