Úvod » Sezóna 2017 » 2.liga - články o zápasech

7.kolo 2.DOZBOS ligy: FK Rudná - AJETO Adamov 1:0 (1:0)

publikováno 27.05.2017

Pokud platí, že zápasy rozhodují brankáři, tak proti Adamovu je toto pravidlo povýšeno na ještě vyšší úroveň. Hosté přijeli pouze v pěti hráčích do pole, přičemž jejich muž s rukavicemi byl opět jakýmsi liberem a zároveň nejnebezpečnějším střelcem. Adamov hrál v panujícím vedru více než úsporně a tak nebezpečí pro rudenskou bránu skýtaly právě míče napálené od brány protější. Rudná naproti tomu kombinovala, dostávala se do šancí, ty však bez milosti pálila až na výjimku, potvrzující pravidlo - J.Zelený si vyměnil míč se S.Pandulou a z první poslal míč do sítě. Klid na domácí kopačky mohli přinést J.Gajdošech a později J.Bubeník, se svými šancemi ale naložili prachbídně.

Hosté, hrající v druhé půli po směru svitu slunce, ještě zvýšili frekvenci ostřelování rudenské branky ve snaze využít této drobné výhody, M.Pokorný však s vydatnou pomocí T.Hlavenky veškeré pokusy eliminoval. Naproti tomu Rudná mohla několikrát rozhodnout, ale efektivita v zakončení je doslova tristní. Nevyužité šance držely Adamov stále ve hře a mohly Rudnou řádně vytrestat - bombu hostující brankáře mířící rovnou do šibenice ale dokázal M.Pokorný na poslední chvíli vytáhnout a vychytanou nulou přispěl k důležitému vítězství.

Hosté zaslouží obrovský respekt za to, jak dokázali utkání bez střídání zvládnout. Pro Rudnou vydřené tři body, o nichž mělo být rozhodnuto daleko dříve.


Góly FK Rudná:

J.Zelený

ŽK:

-

Sestava:

M.Pokorný - M.Navrátil, T.Hlavenka - J.Bubeník, M.Stupka, J.Zelený - J.Gajdošech, S.Pandula

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery