Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2017 » 2.liga - články o zápasech

12.kolo 2.DOZBOS ligy: FK Rudná - FC Šebetov 2:1 (1:1)

publikováno 12.08.2017

Po letní pauze prořídlou sestavu posílilo další křenovské duo hrající velkou kopanou - M.Darmo a rudenský rodák J.Vašíček. Nesehranost byla v úvodu utkání poznat a než si mužtsvo sedlo, už muselo dohánět brankový náskok soupeře. Po rohovém kopu promáchl míč v pokutovém území T.Hlavenka tak nešťastně, že ten se odrazil od M.Darma do sítě. Kapitán domácích svůj prvotní nezdar stihl napravit a do brány poslal vyraženou dělovku J.Vašíčka. Vzápětí mohl přidat i druhý gól, proti byl ale výborný zákrok brankáře. Vedoucí branku měl na noze S.Pandula, míč už mohl poslat do odkryté brány, to by mu ho ovšem nesměl skluzem upálit hostující obránce. Píšťalka rozhodčího přešla toto nepovolené hraní mlčením. 

Vyrovnaný a tvrdý boj pokračoval i v druhém dějství, šebetovští i s jedním hráčem na střídání stále stačili tempu hry, byť to se odehrávalo hlavně uprostřed hřiště. Když se domácí po kombinaci M.Navrátila a J.Zeleného dostali do pokutového území, byly proti úspěšnému zakončení rychlé nohy brankáře hostů. Osm minut před koncem se do hlavní role pasoval S.Pandula. Počkal si na perfektní křižný pas J.Vašíčka, naznačením přihrávky poslal brankáře hostů na párek a poté poslal míč do odkryté branky - 2:1. Hosté mohli ještě vyrovnat, po tvrdé střele z levého křídla ale práskl míč pouze do tyče. 


Góly FK Rudná:

T.Hlavenka, S.Pandula

ŽK:

M.Darmo

Sestava:

M.Pokorný - T.Hlavenka, L.Pandula, J.Vašíček - J.Bubeník, M.Darmo, M.Navrátil - S.Pandula, J.Zelený

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz