Úvod » Sezóna 2021 » 3.liga - články o zápasech

1.kolo 3.VM-IZOLACE ligy: FK Rudná - SK Jestřebí 0:3 (0:1)

publikováno 24.05.2021

Nečekaně rychle rozhodlo vedení SMFBL o startu soutěže a Rudná tak tři dny před výkopem především ladila soupisku. Nakonec se sestava dohromady dala, byť byla nutná výpomoc dvou nových hráčů - Zdeňka Šmehlíka a Jana Spálenského. Oba rozhodně nezklamali, spíše naopak a my můžeme doufat, že se nejednalo o výpomoc pouze na 1 zápas.

Utkání samotné mělo překvapivě strhující tempo, oba týmy se střídaly v pohledných akcích a ve stejné minutě dokonce orazítkovali obě tyče - nejprve rudenský M.Navrátil, o půl minuty později hosté odpověděli stejnou mincí. Ve velké šanci se v 17.minutě objevil Z.Šmehlík po příhře L.Bárty, trefil však pouze brankáře. Odpověď hostů na sebe opět nenanachala dlouho čekat, protiútok 3 na 1 ale bravurně kryl L.Vykydal. O minutu později byl na podobnou akci krátký - Jestřebí otevírá skóre, 0:1. Remízový stav mohl znovu navodit M.Kunc, po přihrávce S.Panduly ale sám před brankářem mířil vedle.

9.minuta druhého poločasu byla ve znamení L.Bárty, který krátce po sobě dvěma přihrávkami vyslal spoluhráče do velkých šancí - jak Z.Šmehlík, tak po něm M.Navrátil střelecké prokletí z dobrých pozic nezlomili. Hosté se stáhli do defenzívy a vyráželi k nebezpečným brejkům, jeden z nich resultoval v sólový nájezd, L.Vykydal ale vytáhl další skvělý zákrok. Rudenští přešli do místy drtivého tlaku, jež ukončila další střela do tyče, tentokrát v podání J.Vašíčka. Jako by to bylo ale poslední zvonění nadějí rudenských - hosté z nebezpečného přímého kopu zeď bránících hráčů neprostřelili, z následného autu už se ale radovali - 0:2. Definitivu v podobě porážky pak přinesla 26.minuta - L.Zelený byl obrán o míč před vlastním vápnem, L.Vykydal byl na křižnou střelu krátký - 0:3.

Pohledný zápas musel diváky bavit, rudesnké může hřát zjištění, že do dalších bojů je určitě na čem stavět.


Statistiky FK Rudná:

Branky: -

Asistence: -

ŽK: -

ČK: -


Sestava:

L.Vykydal - T.Hlavenka, J.Vašíček, L.Zelený - M.Kunc, M.Navrátil, J.Spálenský, Z.Šmehlík - L.Bárta, S.Pandula

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery