Úvod » Sezóna 2021 » 3.liga - články o zápasech

14.kolo 3.VM-IZOLACE ligy: BC-Červánky Rájec - FK Rudná 0:1 (0:0)

publikováno 21.09.2021

Fantazie - nečekané tři body importovány ze hřiště lídra tabulky! Obnovenou premiéru si poprvé od sezóny 2015 odbyl L.Kubečka, byť tentokráte nikoliv jako obávaný kanonýr, nýbrž jako osoba, která má brankám zabraňovat. Svojí úlohu zvládl výtečně a byl základním stavebním kamenem rudenské výhry.

Domácí se totiž do Rudné od prvních minut jak se patří zakousli a hned ve třetí minutě rozezvučeli tyč. Prvních patnáct minut byli jasně aktivnější, hosty drželi ve hře pozorná obrana a dobré zákroky brankáře. Zlom přišel v 16.minutě, kdy ve velké šanci těsně minul branku Rájce S.Pandula. Tentýž hráč se následně ocitl před brankářem domácích zcela nehlídán, ovšem ani z tohoto mráčku nezapršelo. Před koncem poločasu měl úvodní gól utkání po centru L.Panduly na hlavě M.Darmo, míč šel ale těsně mimo.

Běží pátá minuta druhé půle a Rudná vede! T.Křap napálil z rohového kopu míč do skrumáže před brankou, kde se od nohy domácího gólmana odráží do sítě. Domácí se ale oklepali velmi rychle a ve snaze zvrátit průběh zápasu zařazují vyšší rychlost. Už za tři minuty od úvodní branky musí výtečný zákrok vytasit L.Kubečka. Rudná se brání útokům Rájce, za druhé dějství už si dokáže vypracovat pouze jednu šanci - po příhře L.Langera (nastupuje poprvé od roku 2010) střílí M.Darmo těsně nad. Domácí nadále tlačí a tlačí, ale nedotlačí. L.Kubečka přidává jeden důležitý zákrok za druhým, dvě minuty před koncem je sice i on obsazen do role diváka, domácí ovšem vyrovnání odmítají a míjí odkrytou bránu.

Nečekané, ale o to cennější tři body. Všichni hráči Rudné si sáhli na dno svých sil a byť jim v některých chvílích štěstí ukázalo svou přívětivější tvář, zaslouží za předvedný výkon absolutorium.


Statistiky FK Rudná:

Branky: T.Křap

Asistence: -

ŽK: -

ČK: -


Sestava:

L.Kubečka - T.Hlavenka, L.Pandula - M.Darmo, M.Kunc, T.Křap - L.Langer, S.Pandula

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery